Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@06:50:58 GMT

۳ روستا در اندیمشک تخلیه شد

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۴۸۱۳۱

۳ روستا در اندیمشک تخلیه شد

فرماندار شهرستان اندیمشک گفت: سه روستای پاپی آباد، علی آباد و شهرک دوبندار در بخش مرکزی شهرستان اندیمشک تخلیه شدند. ۰۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۶ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

پیمان جهانگیری در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در اندیمشک، اظهار داشت: پس از باران و سیلاب روزهای گذشته سه روستای پاپی آباد، علی آباد و شهرک دوبندار در بخش مرکزی شهرستان اندیمشک تخلیه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تمهیدات انجام شده پس از سیلاب های اخیر افزود: این روستاها در مجاورت رودخانه قرار داشتند و با توجه به احتمال سیلاب و برای جلوگیری از بروز هرگونه خسارت و حادثه و هم چنین تامین رضایت شهروندان تخلیه شدند .

فرماندار شهرستان اندیمشک با بیان این که شهروندان نسبت به تردد در بسترهای آبی و کوهستانی دقت و به رعایت نکات ایمنی توجه کافی داشته باشند، عنوان کرد: تردد در جاده های برون شهری اندیمشک، عادی است.

وی با اشاره به این که محور جاده ای اندیمشک به خرم آباد شب گذشته بازگشایی شده است، گفت: این محور شب گذشته و به علت ریزش کوه بسته شد که با رفع خطر، تردد در این جاده عادی بوده و مشکلی در این زمینه نیست.

جهانگیری با بیان این که اندیمشک مسیر تردد سه استان خوزستان لرستان و ایلام بوده و نقش مهمی در ترانزیت و جابه جایی کالا و مسافر جنوب و مرکز کشور دارد،خاطر نشان کرد: تردد در مسیرهای جاده‌ای اندیمشک، روان و عادی است.

تردد در محور اندیمشک به خرم آباد عادی استفاز دوم پروژه 4 بانده کردن محور مواصلاتی دهلران تا اندیمشک آغاز شدخوزستان| هزینه عوارض آزاد راه پل زال - خرم آباد با جیب مردم سازگار نیست

وی توجه شهروندان به رعایت نکات ایمنی و سرعت مناسب در سفرهای جاده‌ای را ضروری دانست و بیان کرد: با توجه به این که برخی مسیرهای جاده‌ای شهرستان اندیمشک در بسترهای کوهستانی و آبی واقع شده‌اند و احتمال وقوع حادثه وجود دارد، شهروندان رعایت نکات ایمنی را اولویت خود قرار دهند.

فرماندار شهرستان اندیمشک با اشاره کوهستانی بودن منطقه الوار گرمسیری در شهرستان و ریزش احتمالی کوه و یا وجود سیلاب در این مسیر، افزود: تردد در محور قدیم پل زال-اندیمشک و آزاد راه خوزستان به لرستان با رعایت نکات ایمنی و احتیاط کامل امکان پذیر است.

وی با بیان این که با توجه به شرایط جوی تردد مسیرهای سد کرخه و دز و هم چنین بازدیدهای نوروزی از این جاذبه‌های گردشگری شهرستان محدود شده است، گفت: مدیران بخش‌های مختلف اداری شهرستان اندیمشک تا اطلاع ثانوی اجازه خروج از شهرستان و حوزه مأموریت خود را ندارند.

جهانگیری با اشاره به این که تردد در مسیر جدید اندیمشک به خرم آباد بدون مشکل است، ادامه داد: جلسات ستاد بحران شهرستان اندیمشک در حال برگزاری و تمهیدات خوبی برای تأمین نیازهای شهروندان پیش بینی و فراهم شده است، شهروندان نگران نباشند.

انتهای پیام/ش

R41468/P/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۸۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران

یاسر ابراهیمی معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: با توجه به نقش دوربرگردان در ارتقای ایمنی راه‌ها و کاهش تصادفات جاده‌ای ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های پر تصادف استان در حال احداث می‌باشد.

او افزود: احداث دوربرگردان در محور‌های (محمود آباد- نور، شماره ۳ کمربندی تنکابن، ساری فرح آباد) آکند (هلال کلا آمل-بابل، تیله نو بهشهر-گلوگاه، کلوده آمل-محمود آباد، دریا پشته رامسر، انارور رویان -نوشهر، هشت تیکه گلوگاه، هریس رامسر، قلعه کش آمل –بابل، حمید آباد ساری-فرح آباد) در حال اجراست که بخش زیادی از این پروژه‌ها رو به اتمام است.

ابراهیمی گفت: تبدیل بریدگی‌ها در جاده‌ها به دوربرگردان‌های استاندارد راهکاری مناسب برای کاهش نقاط پرحادثه در جاده‌های استان است.

او افزود: با استفاده از دوربرگردان تصادفات احتمالی حذف می‌شوند، زیرا وسایل نقلیه در یک جهت و با سرعت کم حرکت می‌کنند.

ابراهیمی با اشاره به شرایط بومی و قرارگیری روستا‌ها و مراکز جمعیتی و کشتزار‌ها در حاشیه راه‌ها، گفت: وجود شهر‌ها و روستا‌های متعدد در امتداد جاده‌های بین شهری عاملی است که، بنا به ضرورت، باعث ایجاد سرعت گیرها، تقاطع‌ها و بریدگی‌های متعددی در طول جاده‌های استان می‌شود که استاندارد نبودن این بریدگی‌ها و تقاطع‌های جاده‌ای درصد ایمنی مسیر را کاهش می‌دهد.

معاون فنی و راه‌های روستایی استان افزود: برای هریک از این دوربرگردان‌ها به طور میانگین ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات ملی و استانی هزینه می‌شود.

او گفت:فراهم آوردن ایمنی لازم در جاده‌ها نوعی سرمایه گذاری است که برای پیشگیری از وقوع سوانح و حفظ سلامت مردم انجام می‌شود.

ابراهیمی ابراز امیدواری کرد بخشی از این پروژه‌های مهم و ضروری تا اواخر امسال به بهره برداری برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
  • محور علی آباد-گرگان با ثبت ۷۶ هزار تردد جز پر ترددترین محورگلستان
  • وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور اعلام شد
  • وضعت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور اعلام شد
  • ۸۴۹ هزار تردد در تعطیلات نیمه اول اردیبهشت در جاده‌های مازندران
  • ثبت ۸۴۹ هزار تردد در مازندران در تعطیلات اردیبهشت
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • هشدار درباره تردد غیر ضروری در محور‌های خوزستان
  • ترافیک سنگین جاده‌ها و ورودی‌های تهران
  • ترافیک سنگین جاده‌ها و ورودی‌های تهران | تردد در این مسیرها به سمت تهران روان است