Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@19:43:52 GMT

۶۲ درصد مخزن سد اکباتان پُر است

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۲۱۳۸۳

۶۲ درصد مخزن سد اکباتان پُر است

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان گفت: در حال حاضر ۶۲ مخزن سد اکباتان پُر است که برای مصارف شرب و کشاورزی استفاده می‌شود.

منصور ستوده پنج‌شنبه ۱۳ خرداد، در حاشیه بازدید از سد اکباتان و تصفیه‌خانه همدان با اشاره به کاهش شدید بارندگی در سطح کشور و استان، بیان کرد: در سال‌جاری همدان سیزدهمین استان به لحاظ کمبود بارش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه امسال نسبت به سال گذشته ۴۱ درصد کاهش بارندگی داشته‌ایم، تصریح کرد: در سال آبی جاری حدود ۲۷۱ میلیمتر بارندگی داشته‌ایم درحالیکه بارش در سال قبل  ۴۵۷ میلیمتربوده است.

ستوده با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته اقدامات خوبی در حوزه سدسازی و تأمین آب شرب در استان صورت گرفته است، افزود: در دولت تدبیر و امید هر سه سال یک سد در استان به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه سد کلان ملایر با ۴۵ میلیون مترمکعب بزرگترین سد مخزنی استان همدان است و در حال حاضر ۹۸ درصد آن پر است، گفت: سد مخزنی سرابی با ظرفیت ۹.۲ میلیمتر مکعب ساخته و در حال حاضر ۷۲ درصد مخزنش پر است‌.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با بیان اینکه تیر یا شهریور سال‌جاری از رودخانه آب شرب تویسرکان که ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است، بهره‌برداری خواهیم کرد، گفت: در حال حاضر ۷۹ درصد مخزن سد مخزنی آبشینه پر است.

وی با اشاره به اینکه استفاده از منابع آب سطحی رودخانه‌ها یکی از کارهای مهم انجام شده است، تصریح کرد: رودخانه‌های عباس‌آباد و دره‌مرادبیگ توانستند ۳۰۰ لیتر در ثانیه آب را به ظرفیت آب شرب شهر همدان اضافه کنند.

ستوده درباره اقداماتی که طی سال‌های گذشته در استان انجام شده است، یادآور شد: هدایت آب رودخانه یلفان و ارزانفود به دریاچه سد اکباتان، انتقال آب رودخانه عباس‌آباد به تصفیه‌خانه عباس‌آباد که سالانه چهار میلیون مترمکعب را تأمین کرده است از اقدامات سالهای گذشته بوده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان ادامه داد: همچنین انتقال آب رودخانه چشین به تصفیه‌خانه شهید بهشتی که سالانه ۱.۵ مترمکعب از آن برای مصارف شرب استفاده می‌شود و سالانه از هر سه منبع ۵.۵ مترمکعب برای آب شرب جایگزین کرده‌ایم.

ستوده در ادامه از دیگر اقدامات سال‌های اخیر شرکت آب منطقه‌ای با همکاری آب و فاضلاب را اتصال آب رودخانه دره‌مرادبیگ در فصول غیر زراعی به میزان متوسط چهار میلیون متر مکعب و هدایت به بند خاکو و تصفیه‌خانه شهید بهشتی عنوان کرد.

وی درباره انتقال سد تالوار به همدان هم بیان کرد: به دنبال این هستیم که در خشکسالی بتوانیم از این خط اضطراری استفاده کنیم و در این واقع این خط بزرگترین مخزن استان همدان است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان در رابطه با پروژه‌هایی که با مشارکت بخش خصوصی استفاده شده است، گفت: چهار پروژه مهم تصفیه‌خانه ملایر، تصفیه‌خانه آب شرب تویسرکان، سد خرمرود و سد گرین پروژه‌های مهمی بودند که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی انجام شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سد اکباتان همدان تصفیه خانه فاضلاب شرکت آب منطقه ای همدان حال حاضر تصفیه خانه سد اکباتان آب رودخانه آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۱۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان، گفت: از یک میلیون و ۷۵ هزار جمعیتی که در استان عضو صندوق سلامت هستند بیش از ۸۵۰ هزار نفر، معادل ۸۰ درصد، بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، فریبرز نیاستی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه از فعالیت صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در استان خبر داد و اظهار داشت: این یکی از برنامه‌های خوب مجلس است که برای افزایش حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج کشور با 5 هزار میلیارد تومان اعتبار در سال 1401 کلید خورد.

وی با تاکید بر اینکه اعتبار کشوری صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال 1402، به 7 هزار میلیارد تومان رسید، تصریح کرد: این رقم بودجه برای سال 1403 به 9 هزار میلیارد رسیده و خوشبختانه تامین منابع مالی به خوبی انجام شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به اینکه برای هر بیمار خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش صندوق سالانه 50 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است، گفت: بیماران بر اساس استادی که ارائه می‌دهند بر اساس قوانین، هزینه آن به بیماران پرداخت می‌شود.

نیاستی افزود: در صورتی که هزینه بیماران خیلی بالا باشد، مکاتباتی با دستگاه‌های بالا دستی انجام داده و 50‌ میلیون بعدی را هم تامین می‌کنیم.

وی از نشان دار شدن بیماران تحت پوشش برای دریافت خدمات صندوق خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از 49 هزار نفر از بیماران نشان‌دار شدند. نشان‌دار شدن یعنی بیمار در هر کجای کشور که وارد سیستم بهداشتی درمانی می‌شود از مزایا و قوانین حاکم بر تعرفه‌های بیماران صعب‌العلاج بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه 107  گروه بیماری جزو صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج است، تصریح کرد: با پیگیری‌های چندین ماهه در رابطه با درمان بیماران سرطانی که نیاز به رادیوتراپی دارند، خدمات رادیوتراپی در مرکز خیریه مهدیه، برای بیماران تحت پوشش بیمه سلامت به صورت کاملا رایگان انجام می‌شود. اولین استانی هستیم که این خدمت را ارائه می‌دهیم.

نیاستی، عنوان کرد: هزینه 40 جلسه درمان رادیوتراپی برای بیماران مبتلا به سرطان معادل 340 میلیون تومان است که برای بیماران زیر پوشش صندوق سلامت کاملا رایگان است.

وی افزود: مرکز خیریه مهدیه هم 22 درصد‌از کل مبلغ را در هر بیمار تخفیف دادند که با این‌ کار، صندوق ما توانست بیماران زیادی را پوشش دهد.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به اینکه با بیماران بسیاری مواجه بودیم که برای تامین دارو و درمان خود مشکل داشتند، گفت؛ خوشبختانه توانستیم به این بیماران کمک کنیم و ارتباط مالی بین بیمار و موسسه و بیمار و پزشکان را قطع کنیم تا بیمار فقط درگیر بیماری خود باشد نه هزینه‌های آن.

نیاستی بیان کرد: ما شروع تفاهمنامه با رادیوتراپی مهدیه را شروع کردیم‌ که قدم اول را برای بیمه شدگان سلامت برداریم و با پیگیری‌ها بتوانیم برای تامین اجتماعی و مسلح هم خدماتی داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه خط مشی بیمه سلامت، اجرای کامل پوشش جمعیتی بیمه همگانی است، عنوان کرد: از یک میلیون و 740 هزار نفر جمعیت استان یک‌میلیون و 75 هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت استان هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان، خاطرنشان کرد: افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه درمانی نیستند، می‌توانند همراه با مدارک هویتی به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد و دفاتر بیمه سلامت شهرستان‌ها مراجعه کنند و ثبت نام شوند.

نیاستی با بیان اینکه حق بیمه برای  دهک یک تا 5 جامعه به صورت رایگان است، گفت: هزینه برای دهک 6 فقط 20 درصد، برای دهک 7، 30 درصد و برای دهک 8  هم 40 درصد و دهک 9 نیز 50 درصد و برای دهک دهم پرداخت 100 درصد هزینه است.

وی با اشاره اینکه 652 هزار و 500‌ نفر به صورت رایگان تحت پوشش صندوق روستاییان ما هستند، گفت: صندوق ایرانیان نیز 237 هزار نفر عضو تحت پوشش دارد که تا دهک 5 رایگان است. بیش از 68 هزار نفر هم‌تحت پوشش صندوق سایر اقشار هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان بیان کرد: از یک میلیون و 75 هزار جمعیتی که در استان تحت پوشش سلامت هستند بیش از 850 هزار نفر بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش صندوق بیمه سلامت هستند و از نظر مزایا و تعهدات درمان یکسان هستند.

نیاستی از پرداخت بروز  مطالبات داروخانه ها، مراکز درمانی و آزمایشگاه‌های سطح استان خبر داد و عنوان کرد: بدهی داروخانه‌های بخش خصوصی را تا پایان اسفند تسویه کردیم و فروردین را هم این روزها تسویه می‌کنیم.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • ساخت مخزن آبرسانی جویبار ۶۰ درصد پیشرفت دارد
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • همدان| کودک ۶ ساله نهاوندی در رودخانه گاماسیاب غرق شد
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • جست‌وجو برای یافتن دختربچه غرق شده در گاماسیاب ادامه دارد | این شهر غواص ندارد؟
  • قطار ۵ ستاره به همدان می‌آید
  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود